Bielu časť cibuľky nakrájame nadrobno a opečieme ju na oleji alebo masle do sklovita. Potom k nej pridáme šunku nakrájanú na kocky a mierne orestujeme. Po vychladnutí k zmesi pridáme tavený syr a nasekanú zelenú vňať cibuľky, dochutíme vegetou a premiešame.

Vajíčka uvaríme na tvrdo. Po uvarení si žĺtka a bielka oddelíme do 2 misiek. Žĺtka v miske vymiešame spolu s maslom a horčicou. Bielka v druhej miske nastrúhame na strúhadle (ako jablká) a pridáme k žĺtkom. Nakoniec pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a korenie a všetko spolu poriadne zmiešame.

Do misky si dáme všetky suroviny aj s nadrobno nakrájanou cibuľou a spolu ich premiešame. Potom dochutíme čiernym korením, mletou červenou paprikou a prípadne soľou podľa vlastnej chuti.

Na panvicu dáme maslo a popražíme na ňom nadrobno nasekanú cibuľu. Osolíme aby zmäkla. Ku koncu, keď cibuľa začína byť polo chrumkavá pridáme na tenko nakrájaný cesnak. Trošku opražíme a dávame pozor aby sa nespálil. Potom pridáme oregano, všetko pomiešame a pridáme čerstvý špenát. Prikryjeme pokrievkou, kým nám nezmäkne.

Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started