Nepečený čokoládový cheesecake

INGREDIENCIE
- 1 balenie BeBe keksov (čokoládových)
- 100 g masla
- 500 g jemného nízkotučného tvarohu (napr. Kapucín alebo vraj ten z Lidlu je dostatočne hustý :D )
- 1 ks šľahačková smotana
- 300 g čokoláda na varenie
Poleva:
- 140 ml šľahačkovej smotany
- 100 g čokolády na varenie
POSTUP
BeBe keksy rozdrvíme a pridáme do nich rozpustené maslo. Túto zmes potom roztlačíme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie. Medzitým si nad parou rozpustíme čokoládu. Počas rozpúšťania čokolády si v miske zmiešame tvaroh, do ktorého nalejeme jednu šľahačkovú smotanu.
Keď sa čokoláda úplne rozpustí, necháme ju ešte chvíľu vychladnúť a potom ju nalejeme do tvarohovej zmesi. Spojíme všetky ingrediencie aby nám vznikla hustá čokoládová masa. Túto hmotu potom vylejeme a zarovnáme na pripravený sušienkový korpus.
Na polevu si rozpustíme nad parou v šľahačkovej smotane čokoládu. Necháme ju chvíľu vychladnúť a tak ju nalejeme na plnku. Necháme vychladnúť a dáme do chladničky schladiť (aspoň na jednu noc). A tadáá, koláč je hotový :D